Torna a quedar desert el concurs per gestionar la gatera municipal

Caldes Animal continuarà encarregant-se dels animals abandonats o perduts de Sant Cugat

El concurs per encarregar-se de la gestió de l'espai municipal d'acollida de gats de carrer ha tornat a quedar deserta. La licitació contemplava també la recollida, guarda i custòdia d'animals o perduts al municipi, que s'ha adjudicat de nou a la protectora Caldes Animal. 

Al passat ple d'octubre de 2023 es va aprovar el contracte del servei de recollida, guarda i custòdia d'animals abandonats o perduts i de la gestió de l'espai municipal d'acollida de gats de carrer de Sant Cugat i es va dividir en dos lots. El primer lot feia referència al servei de recollida, guarda i custòdia d'animals abandonats perduts. El segon lot, a la gestió de l'espai municipal d'acollida de gats de carrer de Sant Cugat. El primer lot s'ha adjudicat a Caldes Animal, mentre que el lot 2 ha quedat desert perquè no s'ha presentat una oferta durant el termini corresponent.

La regidora de Benestar Animal, Carme Ardid, ha anunciat que el contracte s'iniciarà l'11 de maig i serà vigent durant 4 anys amb possibilitat de pròrroga d'una anualitat. Finalment, Caldes Animal serà responsable dels animals perduts o abandonats després de l'adjudicació del lot 1 del contracte per 1.329.128,11 € amb els vots a favor del Govern, PSC, CUP i En Comú Podem i les abstencions del PP i VOX al Ple Municipal de març.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem