Tret de sortida a les primàries del PSC per la candidatura a l'alcaldia

El grup polític municipal enceta la cursa perquè els militants que ho desitgin es presentin a la cursa per ser candidat o candidata a l'alcaldia de Sant Cugat

El PSC de Sant Cugat ha obert el procés de primàries per la candidatura a l'alcaldia del municipi, que acabarà al 19 d'octubre, quan es donarà a conèixer oficialment el candidat o candidata. En aquest sentit, per tal de seguir els protocols que estableixen els estatuts del PSC, les primàries són organitzades per la Comissió Organitzadora d'eleccions i supervisades per l'Autoritat Electoral de la Federació del Vallès Oest del PSC, presidida per Jordi Prat. Per les votacions, si s'escauen, es formarà un col·legi electoral únic i una Mesa electoral única, a la seu de la força política municipal.

El calendari de les primàries

  • Presentació de candidatures (fins al divendres 5 d'octubre).
  • Període de recollida d'avals (signatures) dels militants (del 6 a l'11 d'octubre). Cal recordar que per passar el tall dels avals es necessiten els avals de, com a mínim, un 20% de la militància.
  • Proclamació dels candidats per part de l'Autoritat Electoral de la Federació del Vallès (l'11 d'octubre).
  • Campanya electoral (del 12 al 18 d'octubre).
  • Eleccions (el 19 d'octubre, de 16 h a 18 h).

Proclamació del candidat a l'alcaldia de Sant Cugat (el 19 d'octubre, a les 19 h).

Les primàries s'han presentat en públic el dimarts 2 d'octubre i des de la Comissió Organitzadora s'ha assegurat que, de moment, no hi ha hagut cap pronunciament públic de cap possible candidat, ni tant sols de l'actual cap de llista dels socialistes a Sant Cugat, Pere Soler. D'altra banda, han assegurat que les llistes es completaran una vegada s'esculli el candidat o candidata a l'alcaldia.

 

 
Comentaris

Destaquem