Un exregidor de CiU, a la llista electoral del PP

Jorge Carreras, l'expresident del PP de Sant Cugat, tanca la llista dels popular per les eleccions locals

El Partit Popular de Sant Cugat ha fet pública la llista electoral per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. La candidatura està encapçalada per l'actual president del PP santcugatenc i regidor a l'Ajuntament, Álvaro Benejam. Entre els noms hi ha Xavier Tizón, exregidor d'Esports amb el govern de CiU entre 2011 i 2015 i antic membre d'Unió.

Més info: Benejam presenta candidatura a l'alcaldia pel PP amb el compromís de "no fallar a ningú"

 

El PP destaca que la llista "és una combinació d’experiència i joventut, de persones representatives dels diferents districtes i barris del municipi, amb candidats de formació diversa i provinents de variats àmbits, com ara, professionals lliberals, autònoms, empresaris, aturats, estudiants, jubilats, etc.".

"És una gran candidatura, amb persones amb molta experiència i un gran grau de coneixement de la ciutat que a ben segur, podran aportar solucions als grans problemes que afecten a tots els santcugatencs”, explica el partit en un comunicat.

 

El segon lloc de la candidatura està ocupat pel secretari general del Partit Popular de Sant Cugat, Alfredo Bergua, ex regidor entre 1999 i 2007. En la sisena posició, hi figura el president de les Noves Generacions a Sant Cugat, Ignacio Rigau. Tanca la candidatura, l’expresident i excandidat en les darreres eleccions municipals, Jorge Carreras.

Els 25 noms

 

 1. Álvaro Benejam
 2. Alfredo Bergua
 3. Patricia Rubio
 4. César Calzada
 5. Elitxu Antón
 6. Ignacio Rigau
 7. Esther Cabello
 8. Javier Gallardo
 9. Juan Pedro Jurado
 10. Alicia Mora
 11. Juan Ramon Brustenga
 12. Verónica Vargas
 13. Alberto Lipperheide
 14. Gerard Llatjós
 15. Inmaculada Lorenzo
 16. Xavier Tizón
 17. Inés Murphy
 18. Erik Johansson
 19. Raquel Polo
 20. María Teresa Prada
 21. Carina Morgado
 22. Diego Ortega
 23. Catalina Trueba
 24. Leo Leonelli
 25. Jorge Carreras
Més informació
 
Comentaris

Destaquem