Una parella s'encara als votants en un col·legi electoral de Sant Cugat

També han interpel·lat, a crits, als agents de Mossos d'Esquadra presents

Una parella s'ha encarat als votants de l'Arnau Cadell, un dels col·legis electorals a Sant Cugat per aquest referèndum de l'1 d'octubre. La parella ha insultat i cridat els veïns que estaven aplegats a l'escola valldoreixenca per exercir el seu dret a vot, que han contestat amb càntics de 'Votarem' i 'Els Segadors' davant les faltes de respecte de la parella.

La dona ha arribat al voltant de l'una del migdia, ha entrat al col·legi i ha demanat una butlleta. A continuació ha preguntat per si les seves dades estaven al cens; cosa que no era així i ha demanat posar una reclamació. Ha sortit de l'escola cridant als presents.

A l'exterior, la parella ha començat a increpar als votants, amb acusacions de terroristes i feixistes. També han interpel·lat a crits a la parella de mossos que era a la porta, a qui han reclamat que tanquessin el col·legi.

Finalment han marxat, continuant amb els crits i les faltes de respecte cap als presents. La resposta del votants presents ha sigut de càntics i alguns crits de resposta, sense anar a més.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem