Unanimitat al plenari de Valldoreix per donar suport al comerç davant l'elevada inflació

En una moció presentada per Junts per Valldoreix, el govern vol fer costat al teixit comercial en un moment de crisi

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix ha acordat per unanimitat de tots els partits donar suport als comerços de la vila davant l'elevada inflació i l'augment del cost de l'energia, en una moció presentada pel partit governant, Junts per Valldoreix.

Així, l’EMD i els principals agents del sector del comerç i l’empresa de la ciutat es comprometen a elaborar un cens de negocis en dificultats amb motiu de l’increment dels costos derivats de l’energia. Amb aquest cens, es vol "fer costat" al col·lectiu davant les diferents administracions públiques nacionals i estatals, en les seves demandes per a aquells comerciants que estiguin en dificultats: per exemple, les rebaixes impositives d’IVA a l’electricitat, bonificacions temporals a la seguretat social, bonificacions temporals de les quotes del treball autònom, o ajudes directes d’aquelles empreses que hagin sofert un increment del cost de l’energia.

Aquesta moció també la presentarà dilluns 21 de novembre Junts per Sant Cugat al ple municipal mensual.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem