Unió es persona com a acusació per l'espionatge als santcugatencs Recasens i Amador

UDC s'ha presentat com a acusació particular en el judici pel pagament per part del Barça de serveis d'esiponatge a Mètodo 3

Segons informa El Periódico de Catalunya, Unió Democràtica de Catalunya ha sol·licitat exercir l'acusació particular en el cas d'espionatge de Mètodo 3 i que va incloure el seguiment a dos exregidors santcugatencs d'Unió, Xavier Amador i Joan Recasens. Es dóna la circunstància que l'imputat per aquest cas d'espionatge és el santcugatenc Xavier Martorell, que va compartir el grup municipal de CiU a Sant Cugat amb els dos regidors suposadament espiats.

La investigació se centra en el pagament per part del Barça de serveis d'espionatge aliens al club, quan Xavier Martorell n'era el director de seguretat, cosa que podria suposar una presumpta apropiació indeguda o una estafa.

5.800 euros per regidor

Dues de les factures que va pagar el Barça i que no tenen res a veure amb l'entitat esportiva estan relacionades amb els dos exregidors d'Unió a Sant Cugat. Segons va publicar El Periódico, Método 3 va facturar 5.800 euros per cadascun dels informes dels exregidors santcugatencs. El director de Método 3 va admetre al jutge que Martorell li va demanar els informes, tot i que no va cobrar res.

En els informes consten dades sobre el seu historial laboral, així com els seus comptes bancaris i propietats. L'informe sobre Amador llança la sospita sobre la concessió d'un complex esportiu i assenyala que s'hauria d'efectuar una investigació més profunda sobre una empresa. A Recasens li van rastrejar els seus comptes i els ingressos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem