Units per Sant Cugat presenta la seva llista "per fer una ciutat oberta a tothom"

La coalició formada per Units per Avançar, Convergents i Lliures l'encapçala Carles Toda

Units per Sant Cugat, la coalició electoral formada per Units per Avançar, Convergents i Lliures, ha presentat la seva llista electoral per a les eleccions municipals, encapçalada per Carles Toda, aquest dimarts, 30 d'abril, al Parc de l'Arboretum de Sant Cugat del Vallès. Ho ha fet en aquest espai, tal com ha explicat l'alcaldable de la formació, "per la seva diversitat, que té a veure amb el que és la nostra candidatura".

En aquest sentit, Toda ha subratllat que "som una candidatura diversa que ens hem unit per parlar de Sant Cugat; per fer Sant Cugat gran, i agrupem diferents idees, però des d'un punt de vista humanista; ens preocupa la persona, ens preocupa la llibertat de l'individu, i volem, sobretot, com el parc, la diversitat". "Volem abraçar a tothom. No deixar ningú exclòs. I fer una ciutat per a tothom", ha afegit, remarcant que "tot això, dintre d'un catalanisme integrador, que creiem que és un espai que fins ara no existeix si no l'ocupem nosaltres".

Pel que fa a la llista que ha presentat la formació, Toda ha remarcat que "són santcugatencs de fa molts anys", apuntant que hi ha noms procedents de la política, de l'ensenyament, del dret, del món de l'empresa i de la gestió, com ell mateix. "Vinc del món de la banca, estic prejubilat, i la meva tasca ha sigut sempre la gestió. Soc expert en gestió, i crec que és el que fa falta: menys política, menys ideologia, i més gestió", ha reivindicat.

Una llista amb la qual volen "abraçar tots els àmbits per poder fer una gestió òptima del que volem que sigui la ciutat de Sant Cugat en el futur".

Sobre les opcions d'obtenir representació a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, Toda ha afirmat que "no renuncio a res", destacant que "en funció de la voluntat de la ciutadania, tindrem més o menys representació", i afirmant que "el que sí que volem és cooperar perquè Sant Cugat sigui una ciutat oberta a tots, que mantingui el que ha sigut fins no fa gaire: una ciutat agradable, una ciutat cuidada, una ciutat amb uns espais verds que són l'enveja de mig món".

Per això, ha apuntat que els principals eixos de treball seran "molt diàleg, molta transversalitat, fugint d'ideologies, anant més al fons de la realitat del que és Sant Cugat, governant per a tothom, i fent una ciutat coherent, amb plans urbanístics coherents, molt oberta a rebre idees, a la participació ciutadana, i que sigui una ciutat on ningú es vegi exclòs".

La llista d'Units per Sant Cugat:

  1. Carles Toda i Jiménez
  2. Xavier Cortés i Morros
  3. Remei Gómez i Pérez
  4. Marta Ortega i Taña
  5. Antoni Almeda i Ortega
  6. Carlos Morato i Roig
  7. Xavier Falgar i Amat
  8. Maria Dolores Tasso i Ruiz-Dana
  9. Josep Lluís Sanz i López
  10. Esther Ballart i Hernández
  11. Maria Dolors Ortega i Taña
  12. Mario Hernández Pérez-Calvo
  13. Joan Abad Extremera
  14. Isaac Levy i Benbeniste
  15. Sílvia Brugarolas i Conde
  16. Natàlia Palou i De Arana
  17. Alberto Giordani
  18. Juan Carlos Martínez i Suárez
  19. Gloria Pérez-Calvo i Soler
  20. David Gisbert i Fosh
  21. Roger Ràfols i Fernández
  22. Ariadna Ortega i Taña
  23. Vanessa María Luna Cortés
  24. Antonio Hernández García
  25. Jaume Martín i Puchol

Suplents:

  1. Oriol Molins i Monteys
  2. Maria Marcet i París
  3. Silvia Zerlotin
  4. Ferran Amago i Martínez
 
Comentaris

Destaquem