Universitats per la República crida a la vaga estudiantil el 28 i 29 de setembre

També organitzaran un acte amb Junqueras, Turull i Cuixart pel dia 27

Universitats per la República està preparant una "gran manifestació" pel dijous 28, que sortirà de Plaça Universitat. La plataforma estudiantil també ha fet una crida perquè els universitaris es mobilitzin als campus i facultats d'arreu del país, i han convocat una vaga "pacífica i cívica" per als dies 28 i 29 de setembre a totes les universitats catalanes: "Estem patint persecució política sense precedents", ha exclamat Jordi Vives, un dels portaveus d'Universitats per la República, en una roda de premsa aquest migdia.

La plataforma també ha organitzat un acte amb el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; el portaveu de l'executiu i conseller de Presidència, Jordi Turull; i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, per al proper 27 de setembre a les 17:00 hores a la mateixa plaça Universitat de Barcelona. Tanmateix, la portaveu Aina Delgado ha explicat que es mantindrà la portaveu l’ocupació de l’edifici central de l’UB amb la finalitat de convertir-lo "en un punt de trobada de les persones mobilitzades”.

EP, AJEC, AJUP, Arran, ANJI, CEUCAT, CNJC, FNEC, Front d’Estudiants, JCC, JERC, JNC, SEPC, Unió Joves Pagesos són els sindicats, partits i organitzacions que donen suport a la plataforma i a la convocatòria de vaga.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem