Valldoreix constitueix la nova Junta de Veïns amb canvi de president

Juanjo Cortés serà proclamat president i Junts per Valldoreix tindrà 3 dels 8 vocals de la Junta de Veïns

Juanjo Cortés (Valldoreix Plural) serà proclamat president de l'EMD de Valldoreix aquest dissabte, durant la constitució de la nova Junta de Veïns sorgida de les eleccions municipals del 28 de maig. Cortés, que ha comptat amb el suport d'ERC, PSC, CUP, En Comú Podem i entitats valldoreixenques, prendrà el relleu de Josep Puig, que ha estat president des del 2011 i que no s'havia presentat enguany. Així, després de dotze anys de governs convergents, l'esquerra recupera la presidència i el govern de Valldoreix. La sessió és aquest 17 de juny a partir de les 18h.

Tot i això, Juanjo Cortés no tindrà majoria a la Junta de Veïns, constituïda per vuit vocals i el president. Junts per Valldoreix tindrà tres vocals (Susana Herrada, Bernat Gisbert i Lluís Muñoz) i serà el principal grup. La resta de partits tindran un representant cadascú: ERC (Ramon Segura), Carlos Aranguren (PP), Xavier Humet (CUP) i Susanna Casta (PSC). Vox encara no ha anunciat oficialment el seu vocal. Els populars tornaran a tenir representació a Valldoreix després de vuit anys.

Així, Juanjo Cortés comptarà amb el suport de tres vocals. Cal recordar que el president de l'EMD s'escollia de manera directa pels valldoreixencs en una urna diferenciada. En canvi, els vocals es reparteixen en funció dels vots dels valldoreixencs a l'urna de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem