Valldoreix reorganitzarà el trànsit per evitar el pas per l'avinguda de Baixador

La Junta de Veïns de Valldoreix ha aprovat una moció presentada per PSC-CP amb l'objectiu donar resposta a les demandes dels veïns de l'avinguda de Baixador

El grup municipal de PSC-CP de Valldoreix ha presentat una moció en la Junta de Veïns de Valldoreix, el dimarts 21 de juliol, amb l'objectiu de reorganitzar els carrers adjacents de l'avinguda de Baixador per evitar el pas per aquest i construir una taula de treball amb totes les parts per poder trobar solucions a les demandes dels veïns de l'avinguda de Baixador.

Així doncs, atès que el 2015 es van soterrar les torres d'alta tensió de l'avinguda de Baixador i d'ençà d'aquest moment, es va iniciar un nou projecte d'urbanització que en els darrers 5 anys s'ha vist estancat i pel qual els veïns continuen sense llum, sense serveis i sense urbanitzar, el grup municipal ha presentat una moció amb els següents 4 acords:

Per una banda, reduir el pas de l'avinguda de Baixador, permetent només el pas al veïnat o restringint l'accés per força major, reorganitzant el trànsti dels carrers adjacents. D'altra banda, construir una taula de treball amb la presència de polítics, tècnics, l'Ajuntament de Sant Cugat i veïns perquè s'avaluï la situació. Finalment, en la moció es demana fer una petició formal a l'Ajuntament de Sant Cugat d'inversió econòmica al territori de Valldoreix i convocar als veïns per buscar un encaix dins la situació legal a les seves peticions de llicències d'obres.

Amb tot, una moció que ha estat aprovada per 8 vots a favor (els 4 regidors de Junts per Valldoreix, els 2 d'ERC-MES, 1 de la CUP i 1 del PSC) i amb l'abstenció de Ana María Cano de Ciutadans qui considera que és "un projecte complex i ambiciós i que trobarem una solució quan totes les forces polítiques treballem conjuntament per aconseguir un acord amb l'Ajuntament de Sant Cugat i les altres administracions".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem