Valldoreix serà acusació particular contra el grup de nazis que va fer destrosses

Un grup de joves va fer destrosses i pintades nazis i feixistes a Valldoreix durant la matinada del 2 de febrer

El president de Valldoreix, Juanjo Cortés, ha anunciat que l'EMD de Valldoreix es presentarà com a acusació particular contra el grup d'ideologia nazi i feixista que va efectuar destrosses i pintades durant la matinada de 2 de febrer a la vila. "No és tolerable", ha alertat Cortés. Un cop els mossos concloguin la seva investigació i identifiqui els responsables, l'Entitat Municipal Descentralitzada farà el pas i es presentarà contra acusació particular.

Més info: Un grup de joves proclama consignes nazis i fa destrosses a Valldoreix

Els fets van tenir lloc durant la matinada del 2 al 3 de febrer, quan un grup va fer pintades de simbologia nazi i feixista en diferents punts de Valldoreix i va rebentar una marquesina a la rambla de Jacint Verdaguer.

El cap de setmana anterior també es van produir destrosses en dues parades d'autobús al passeig de Rubí. Els desperfectes de les dues accions vandàliques tindran un cost per l'EMD de 6.000 euros. "En el moment que la investigació dels Mossos acabi, ens presentarem com a acusació particular contra aquest grup de vàndals d'ideologia nazi", ha emfatitzat Cortés.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem