Valldoreix farà pressió per treure el cablejat aeri

La Junta de l'EMD de Valldoreix ha aprovat per unanimitat una moció per la retirada del cablejat aeri

Valldoreix ha aprovat per unanimitat fer pressió a les empreses de telecomunicació per retirar el cablejat aeri obsolet i soterrar la resta. La moció ha estat presentada pel grup municipal del PSC-CP durant el la Junta de Veïns ordinària de novembre.

"Som un dels pobles amb la renda per càpita més alta de tot l'Estat i encara que som al primer món, però patim problemes estructurals més propis d'un país del tercer món", explicava el document llegit per Susanna Casta. "Molts cops aquests obstacles arquitectònics impedeixen la circulació per les voreres de Valldoreix.

El 80% del cablejat aeri de Valldoreix està obsolet i algunes de les instal·lacions són molt antigues i estan en mal estat. A tota la vila ja està estesa bona part de la xarxa de fibra òptica. Per això es modificarà l'ordenança fiscal sobre l'ús del domini públic per companyies explotadores, i s'obligarà a les companyies la retirada dels cables sense servei i definirà unes multes proporcionades en cas d'incompliment de la llei de mobilitat, incentivant així a les companyies a soterrar el cablejat restant.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem