Vallès trasllada a Collboni la preocupació de Sant Cugat per la gestió del transport urbà

El servei, gestionat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, està en pròrroga des de fa anys i impossibilita millorar les prestacions actuals

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, s'ha reunit amb l'alcalde de Barcelona i president de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Jaume Collboni, per traslladar-li la preocupació del municipi per la gestió del transport urbà i de l'abastament d'aigua, dos serveis en pròrroga des de fa anys que pertoca gestionar a l'AMB. L'Ajuntament defensa que tenir aquests contractes caducats impedeix impulsar a Sant Cugat millores en aquests serveis i fer-hi noves inversions. 

Altres qüestions que també s'han tractat han estat el desenvolupament de les obres que el consistori té encarregades a l'AMB, com la passera per a vianants i bicicletes damunt l'AP-7 i el nou pavelló per a gimnàstica rítmica. També s'ha parlat sobre les futures obres que encarregarà l'Ajuntament i el manteniment de parcs metropolitans, com és el cas del parc urbà del Bosc de Volpelleres. 

En aquest sentit, ambdós alcaldes ha coincidit en la preocupació pel parc natural de Collserola en l'actual context de canvi climàtic, agreujat per la sequera i el risc d'incendis, i han acordat intensificar la col·laboració entre les dues administracions. 

Finalment, Vallès també ha abordat amb Collboni aspectes que preocupen la ciutat com ara les expropiacions de zones verdes, el tribut metropolità, les polítiques d’habitatge i el pacte de l’AMB per les inversions a la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem