Vals esportius: l'aposta de Sant Cugat per potenciar l'activitat física entre els joves

La idea és crear diferents tipologies de vals esportius perquè els joves de Sant Cugat puguin bescanviar en les equipacions municipals

Sant Cugat fa un pas endavant per fomentar l'activitat esportiva entre els joves, després que s'hagi presentat una moció institucional en el Ple Municipal, el dilluns 24 de gener, a iniciativa de Ciutadans de Sant Cugat. Amb això, la intenció de l'Ajuntament és facilitar vals esportius al jovent del municipi perquè es puguin bescanviar en les equipacions esportives de Sant Cugat.

Amb l'objectiu d'aportar beneficis, tant físics com psicològics, i amb la idea de potenciar la socialització entre els quasi 10.000 santcugatencs entre 20 i 29 anys, l'Ajuntament vol incentivar aquests vals esportius. A més, tenint en compte les dificultats econòmiques que pot suposar per una part dels joves de Sant Cugat, els vals esportius busquen ser una ajuda per fomentar la inscripció a diferents activitats esportives.

És per tot això, que la intenció de l'Ajuntament és implementar uns vals esportius per als joves de Sant Cugat perquè es puguin bescanviar en els centres esportius que s'adhereixin a aquesta iniciativa. A més, es buscarà crear diferents tipologies de vals esportius, els quals seran possibles gràcies als pressupostos municipals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem