VÍDEO: Raül Romeva s'adreça als santcugatencs: "El camí cap a la república és imparable"

El pres polític santcugatenc, Raül Romeva, ha gravat un vídeo en la sessió de constitució del senat per adreçar-se als santcugatencs

El pres polític santcugatenc, Raül Romeva, ha estat avui al senat en la sessió de constitució de la cambra, on ha jurat la Constitució "per imperatiu legal" com a senador per ERC. Romeva ha aprofitat la seva estada al senat per gravar un vídeo, en el qual també apareix el senador santcugatenc, també d'ERC, Bernat Picornell, adreçant-se als santcugatencs.

Més info: Romeva acata la Constitució espanyola "fins a la proclamació de la República catalana"

Romeva ha afirmat en aquest vídeo que "el camí cap a la república és imparable", just després de fer una salutació especial: "Amigues i amics, santcugatencs i santcugatenques, un plaer tornar-me adreçar a vosaltres, en unes circumstàncies una mica anòmales", ha iniciat Romeva. A més, també s'ha mostrat convençut amb les municipals: "No tenim cap dubte que igual que vam guanyar el 28 d'abril, guanyarem el 26 de maig", ha apuntat abans de dirigir-se a la candidata d'ERC-MES a les municipals, Mireia Ingla: "Ànims i força i, sobretot, molta sort Mireia", ha dit Romeva, que tanca la llista electoral del grup municipal.

Més info: Romeva tancarà la llista d'ERC per a les municipals apostant per "una ciutat republicana"

 

 
Comentaris

Destaquem