VÍDEO: Així s'ha votat en la franja recomanada pels positius de Covid-19

Entre les 19 h i les 20 h, la franja horària recomanada per la votació de les persones amb Covid-19, els membres de les meses han anat equipats amb Equips de Protecció Individual (EPI)

Les del 14 de febrer de l'any 2021 seran recordades, més enllà dels resultats, com les eleccions catalanes més extraordinàries des de la transició. La pandèmia de la Covid-19 ha pogut copsar-se de ple durant tota la jornada, amb imatges de cues, distàncies de seguretat, gels i mascaretes.

Si en algun moment del dia aquesta excepcionalitat ha estat a flor de pell, però, ha estat en la franja horària en la qual la Generalitat recomanava votar a les persones amb Covid-19 (de 19 h a 20 h). I és que, per tal d'extremar les mesures de seguretat, els membres de les meses electorals s'han col·locat Equips de Protecció Individual (EPI), i han estat més curosos en el procés del vot dels ciutadans. Cal destacar que en aquesta franja la gent entrava a votar a comptagotes.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem