El PSC reivindica la necessitat d'elaborar "una marca Sant Cugat" per promoure la ciutat

La portaveu del PSC i cap de l'oposició ha explicat que treballarà amb la ciutadania i les entitats representatives per "aquelles necessitats i reivindicacions dels santcugatencs"

Elena Vila, regidora portaveu del PSC, principal partit de l'oposició, ha explicat la necessitat de crear una marca de Sant Cugat per donar a conèixer la ciutat, en una roda de premsa celebrada a la seu del grup municipal, el dilluns 13 de novembre. És per això que Vila ha assenyalat la intenció del PSC de reunir-se amb els diferents agents del municipi per treballar "per les necessitats i reivindicacions dels santcugatencs".

La portaveu del PSC ha indicat que el grup municipal ja s'ha reunit amb el teixit econòmic i que vol seguir fent trobades amb altres agents, com el cultural o l'esportiu: "En aquesta primera trobada, els agents econòmics van destacar la necessitat de trobar una marca Sant Cugat per projectar la ciutat de portes a fora. Tenim tots els ingredients, som una ciutat potent i hem de buscar oportunitats arreu". Amb això, Vila ha enumerat una llista de reptes pendents als quals s'enfronta el municipi: una formació més professionalitzada o l'emprenedoria i el lideratge femení, entre altres.

La socialista ha explicat que un cop es reuneixin amb les diferents entitats representatives de cada àmbit allargarà la mà al govern per poder treballar plegats: "Si s'ha de promocionar la marca Sant Cugat és indispensable fer-ho amb el govern i amb el màxim representant institucional, l'alcalde. És per això que s'oferirà al govern municipal poder participar en aquestes reunions de treball perquè acabin materialitzant-se en accions".

Finalment, Elena Vila, que és també senadora a Espanya, s'ha ofert per fer de vincle per tots aquells aspectes que tinguin un caràcter supramunicipal i s'ha compromès a treballar per elaborar un programa de ciutat: "Creiem que des de l'oposició es pot treballar de manera constructiva, amb un contacte més directe amb la ciutadania, amb l'objectiu de continuar treballant amb una visió pròxima i que generi més oportunitats per la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem