Així es viurà l'11 de Setembre a Sant Cugat

Sant Cugat viurà la Diada Nacional de Catalunya amb l'ofrena floral a Rafael Casanova i una ballada de sardanes

Sant Cugat ja té a punt el programa d’actes per commemorar el proper 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya. La tradicional ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova encetarà la jornada a partir de les 9 hores. Cap a les 11 hores, el Quartet Brossa interpretarà El Cant dels Segadors i, posteriorment, l'alcaldessa Mireia Ingla pronunciarà el discurs institucional. Al vespre (20 hores), hi haurà la ballada de sardanes a la plaça d'Octavià a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa organitzada per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.

La festivitat estarà de nou marcada per la situació de pandèmia i l’Ajuntament ha decidit que tots els actes tinguin un aforament limitat. L’entrada serà lliure (no cal reserva prèvia), però en cas d’arribar al màxim d’aforament permès, es tancarà l’accés. Així mateix, s’aplicaran tots els protocols de prevenció (distància, gel hidroalcohòlic...) per garantir la seguretat dels assistents. 

Tothom qui vulgui podrà seguir en directe a través del canal YouTube de l’Ajuntament de Sant Cugat les ofrenes florals al monument de Rafael Casanova i el discurs institucional de l’alcaldessa. El discurs de l’alcaldessa comptarà amb interpretació de llenguatge de signes. Les entitats que vulguin participar en l’ofrena floral hauran d’enviar prèviament un correu electrònic i només podrà assistir un màxim de 6 persones per cada entitat. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem