Els vocals de Valldoreix demanen resoldre les afectacions urbanístiques del vial d'enllaç

L'EMD oferirà a l’ajuntament de Sant Cugat la informació i col·laboració necessària perquè aquest sol·liciti la MPGM pertinent

Tots els vocals de l'EMD de Valldoreix han acordat per unanimitat, durant la Junta de Veïns de dijous 17 de novembre, treballar per avançar en la resolució de les afectacions del vial d'enllaç en sòl urbà consolidat, oferint a l’ajuntament de Sant Cugat la informació i col·laboració necessària perquè aquest sol·liciti la MPGM pertinent.

Josep Puig, president de l'EMD, ha aclarit que votarien a favor però que podria ser que fos en va, ja que l'Ajuntament "no els fa ni cas" i que "dona prioritat" a altres districtes. Des del plenari es comprometen a mancomunar esforços amb el consistori per reprendre la redacció d’un nou Pla Especial del sector de Mas Fuster i convocar una comissió informativa d’urbanisme per tractar aquests temes i fer retorn de l’estat jurídic i tècnic sobre les zones verdes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem