VOX Sant Cugat condemna "l'atemptat contra Aleix Vidal-Quadras"

El grup municipal també demanarà "l'arrenjament urgent de les voreres malmeses del municipi" en el pròxim ple municipal de febrer

VOX Sant Cugat portarà al ple municipal de febrer una moció per condemnar "l'atemptat contra Aleix Vidal-Quadras", un dels fundadors de VOX. D'altra banda, el grup municipal presentarà una segona moció per dur a terme les "actuacions d’arranjament urgent" de les voreres de Sant Cugat.

VOX vol condemnar les ferides que va patir Aleix Vidal-Quadras el passat 9 de novembre de 2024 a conseqüència d’un tret amb una arma de foc.

El grup municipal també ha estat recollint queixes de particulars i d'associacions de veïns per denunciar el "mal estat de moltes voreres del municipi". Així, asseguren que hi ha una dificultat de pas sobretot per aquelles persones amb mobilitat reduïda, mares amb cotxes de nadons i persones grans, les quals poden patir caigudes. El grup municipal apunta que aquesta problemàtica es podria solucionar "amb menys de 2 intervencions diàries de l’equip de la brigada municipal durant els dies laborables d’un any natural i que, per tant, no suposaria una despesa afegida ni sobrevinguda al pressupost municipal, ja que no caldria fer cap licitació per aquestes tasques".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem