Vox proposa crear una app per informar d'incidències a la via pública

Tot i que ja existeix el recurs municipal 'Els ulls de la ciutat', la formació assegura que "no funciona de forma prou eficaç"

Vox instarà l'Ajuntament a crear i dinamitzar una app perquè la ciutadania pugui informar d'incidències a la via pública. La formació ho justifica apuntant que el recurs municipal Els ulls de la ciutat de la web del consistori "no funciona de forma prou eficaç" perquè és de "difícil accés i no s'obté sempre resposta institucional". 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE L'APP D'INCIDÈNCIES

Vox recorda que la neteja dels carrers és una de les principals preocupacions de la ciutadania, segons les dades de l'Observatori Sociològic. També fan referència al programa de govern de Junts i ERC en què en un dels punts s'afirma que s'utilitzaran els avenços tecnològics per "proveir més i millors béns i serveis a menor cost per a la ciutadania". El partit es fixa, per altra banda, en el programa electoral dels republicans i cita alguns punts com "l'optimització dels tràmits administratius per facilitar-ne l'ús" i la millora de "les respostes ciutadanes", entre d'altres. 

Compromís per executar les mocions

Vox presentarà una segona moció en què demanarà a l'Ajuntament a comprometre's a tirar endavant les mocions aprovades, ja que, segons la formació, alguns acords del Ple "no tenen continuïtat ni es duen a terme" i això perjudica la ciutadania de Sant Cugat. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE EL COMPROMÍS PER EXECUTAR-LES

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem