VOX Sant Cugat demana vendre Torre Negra per fer una residència privada

El partit presentarà dues mocions en el proper ple ordinari del 22 de desembre

El partit polític VOX presentarà dues mocions en el proper Ple Ordinari del dia 22 de desembre. Aquestes van amb relació a declarar Sant Cugat com a ciutat "a favor de la vida i la maternitat" i l'altra moció, per vendre l'edifici públic Torre Negra a favor de crear una residència de gent gran.


La venda de Torre Negra


VOX proposarà en la seva moció la venda de Torre Negra. Segons el grup polític, no està donant un impacte significatiu després de la seva compra l'any 2022 per 2,8 milions d'euros. L'entitat destaca la necessitat que hi ha a Sant Cugat d'una nova residència per a gent gran i demana que Torre Negra es vengui a una empresa privada amb la intenció que aquesta faci una llar de gent gran. D'aquesta manera, segons VOX, es cobriria la demanda de places a una residència i a més, s'impulsaria l'emprenedoria.
La Torre Negra és una masia romànica del segle XII, que l'Ajuntament va comprar a la família Rabadà. Ara, s'utilitza com a espai públic i històric pels santcugatencs.

A favor de la vida i la maternitat


El partit defensa que els joves no tenen suficient formació per part de les administracions i per aquest motiu, moltes persones recorren a l'avortament. VOX demana que Sant Cugat es proclami "ciutat a favor de la vida i la maternitat". A més, proposen crear un "PUNTO VIDA" a l'Ajuntament per prestar ajut a les mares que ho necessitin. També proposen crear programes d'orientació i ajuda laboral per les mares que ho desitgin i un programa d'ajuda per prestar serveis de primeres necessitats als infants i mares que ho requereixin.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem