Vox vol que sigui pública la nacionalitat dels delinqüents detinguts a Sant Cugat

El partit ho proposarà amb una moció al ple de maig, en el qual també demanarà que s'activi un cicle de xerrades per fer "pedagogia sobre els represaliats pel bàndol republicà" durant el 1936

Vox presentarà una moció al ple municipal de maig per demanar que es faci pública la nacionalitat de les persones detingudes a Sant Cugat. La formació proposa instar al Govern espanyol i a la Generalitat de Catalunya que publiqui amb caràcter obligatori la nacionalitat dels delinqüents en els seus informes policials i delinqüencials. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DE VOX

Fer pedagogia dels represaliats del bàndol republicà 

Per altra banda, la formació portarà a debat també una moció que proposa crear un cicle de xerrades i col·loquis adreçat a centres públics i concertats de Sant Cugat per fomentar el coneixement de les "centenars de persones que van ser afusellades a la carretera de l'Arrabassada l'any 1936 en mans de les milícies antifeixistes i partidaris del govern d'Esquerra Republicana de Catalunya".

Segons Vox, "cal vetllar per l'honor de la memòria històrica dels assassinats" i reconèixer "la memòria del martiri en causa de la fe cristina" de persones com Josep Grau, Antoni Moliner, mossèn Josep Guardiet, mossèn Antoni Guilló de Sant Pere d'Octavià i mossèn Josep Castellà, rector de Valldoreix. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DE VOX

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem