Xavier Humet assumirà la vocalia de la CUP a Valldoreix

El valldoreixenc ja va ser vocal de l'EMD de Valldoreix entre el 2015 i el 2019 i va ser presidenciable per Guanyem Valldoreix el 2019

Xavier Humet serà el vocal de la CUP a l'EMD de Valldoreix, tal com ha anunciat la CUP Valldoreix a les seves xarxes social. La intenció de la formació política és que Humet assumeixi la vocalia els 2 primers anys i que posteriorment agafi el relleu Àlex Aguilar.

Humet ja va ser vocal de la CUP a l'EMD de Valldoreix com independent, entre el 2015 i el 2019. A més, en les eleccions municipals de fa 4 anys, va ser presidenciable per Guanyem Valldoreix, finalitzant en la 2a posició per darrere de Josep Puig. Actualment, el valldoreixenc és membre de l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix.

Per la seva banda, la CUP ha anunciat que Ferran Margineda deixa la vocalia, després de 2 mandats en l'EMD de Valldoreix i agraït "la seva bona feina".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem