Xavier Humet liderarà 'Guanyem Valldoreix', una coalició que vol "canviar Valldoreix"

Guanyem Valldoreix és una coalició formada per ERC, la CUP, PC, els Comuns, MES, l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix i l'AAVV Gent per Valldoreix

Xavier Humet, actual vocal de Procés Constituent a l'EMD de Valldoreix, liderarà una 'Guanyem Valldoreix', una coalició formada per 5 forces polítiques (ERC, la CUP, PC, els Comuns, MES), i dues associacions de veïns: l'AAVV de Veïns Progressistes de Valldoreix, l'AAVV Gent per Valldoreix i que compta amb el suport de l'AAVV Mou-te, amb l'objectiu de "canviar Valldoreix", segons paraules del mateix Humet. Els temes primordials per a aquesta coalició són la millora en transparència, eficàcia, mobilitat i seguretat en l'entorn de l'EMD. Aconseguir aquesta coalició, però, no ha estat fàcil: "Hi ha hagut molta generositat per part de tots per aconseguir aquesta unitat", ha explicat Xavier Humet que, de totes maneres, assegura que "el camí cap a la coalició", els farà "més forts".

Un dels principals objectius de 'Guanyem Valldoreix' és aconseguir "teixir xarxes socials i recuperar espais de participació ciutadana" a Valldoreix. De cara a les eleccions, doncs, Humet explica que cal "guanyar la presidència de l'EMD i saber explicar molt bé a la gent que voti a les forces que formen la coalició en les eleccions municipals, perquè aquestes col·loquin els seus vocals". "Hem de ser capaços de transmetre la importància d'un canvi de govern, i necessitem la presidència i 4 vocals més", ha afegit. I és que cal destacar que en les eleccions municipals, es vota també la figura del càrrec de la presidència de l'EMD, i després són els partits del consistori de Sant Cugat qui escull els vocals en funció de la força que tenen.

 
Comentaris

Destaquem