Salpebreu les cuixes i poseu-les a enrossir en una cassola amb l’oli a foc mitjà/baix durant uns 20/30 minuts. No han de quedar massa cuites, però sí ben enrossides. Matxuqueu els alls amb la pell i afegiu-los a les cuixes enrossint cinc minuts més. Afegiu les herbes i el vi i deixeu reduir.
Retireu el pollastre i coleu la salsa. Poseu de nou la salsa colada i el pollastre a la cassola i afegiu els bolets nets i tallats a trossos i ofegueu durant uns dos/tres minuts.
Finalment, afegiu el brou de pollastre i deixeu bullir uns cinc minuts. Tasteu i corregiu de sal i pebre si és necessari. Paral·lelament, poseu al foc una olla amb aigua i la cúrcuma i espereu que arrenqui el bull.
Tireu l’arròs i deixeu que torni a bullir durant uns 10/15 minuts en funció de si us agrada l’arròs més o menys fet. Munteu posant el pollastre i els bolets junts i a un costat l’arròs.
Ingredients per a 6 persones
Retireu el pollastre i coleu la salsa. Poseu de nou la salsa colada i el pollastre a la cassola i afegiu els bolets nets i tallats a trossos i ofegueu durant uns dos/tres minuts.
Finalment, afegiu el brou de pollastre i deixeu bullir uns cinc minuts. Tasteu i corregiu de sal i pebre si és necessari. Paral·lelament, poseu al foc una olla amb aigua i la cúrcuma i espereu que arrenqui el bull.
Tireu l’arròs i deixeu que torni a bullir durant uns 10/15 minuts en funció de si us agrada l’arròs més o menys fet. Munteu posant el pollastre i els bolets junts i a un costat l’arròs.
Ingredients per a 6 persones
- 6 cuixes de pollastre
- 350 g de barreja de bolets
- 30 grans d’all
- 3 fulles de llorer
- 12 branquetes de farigola
- 2 branquetes de romaní
- 2 dl de vi blanc sec
- 1 dl d’aigua o brou de pollastre
- 100 g d’arròs basmati
- 1 cullerada de cúrcuma
- Oli, sal, pebre negre mòl
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok