Primera trobada de Càritas

Es tracta d'una jornada de formació i conviviència que celebra el bisbat de Terrassa aquest dissabte, 24 de març, al Centre Borja de Sant Cugat

La diòcesi de Terrassa de Càritas celebra la seva primera trobada aquest dissabte 24 de març al Centre Borja de Sant Cugat. A la jornada hi assistiran uns 300 voluntaris de les diferents ciutats que conformen el Bisbat de Terrassa, tant del Vallès Occidental com de l'Oriental entre les quals es troben Sant Cugat, Sabadell, Granollers o Mollet. Segons la cap de secció de Collserola, Amèlia de Juan, la trobada pretén ser un "espai de formació i convivència entre els voluntaris dels diversos municipis".

Durant tot el dia hi haurà conferències i col·loquis sobre algunes qüestions relacioandes amb la justícia i la solidaritat. La directora de TV3, Mònica Terribas, també serà protagonista, ja que serà l'encarregada de moderar una Taula Rodona sobre com ha de ser la presència de Càritas en la social actual.

La diada comença a les 10 hores del matí i s'allargarà fins les 18 hores de la tarda i també hi tindran cabuda activitats lúdiques i de reflexió, així com un concert per posar-hi punt i final. També hi assistiran el director de Justícia, Pau, Eduard Ibáñez; el catedràtic d’Antropologia de l’UAB, Ramon M Nogués, la membre de Cristianisme i Justícia, Elvira Durarn i el Joan Vera de Càritas de Vic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem