Rècord d'inscrits al Premi Boehringer de Periodisme en Medicina

Aquest any i com a novetat la multinacional alemanya ha inclòs una tercera categoria en els premis: la digital

El Premi Boehringer Ingelheim de Periodisme en Medicina ha superat la xifra d'inscrits. D'aquesta manera, enguany, hi ha 330 treballs presentats, superant per desè any consecutiu el nombre de treballs inscrits. La nova categoria digital ha tingut bona acceptació i hi ha una participació de 143 treball. La farmacèutica amb seu a Can Mates, ha posat en marxa la 27a edició del guardó que vol reconèixer la tasca que fan periodistes i mitjans de comunicació a favor de la divulgació dels avanços que es fan en el camp de la medicina i de la salut.

Els noms dels guanyadors es coneixeran el 27 de novembre en el certamen de l'acte de lliurament, després de la votació en ple que té lloc aquest mateix dia amb la participació de tots els membres del Consell de Selecció en el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Els premis
Aquest any i com a novetat la multinacional alemanya ha inclòs una tercera categoria en els premis: la digital. Així, el guardó està dotat amb 24.000 euros repartits en 8.000 euros per a la categoria de periodisme imprès, 8.000 euros per a la secció de  periodisme audiovisual i els altres 8.000 euros restants per al millor treball en periodisme digital.

 
Comentaris

Destaquem