Salut tancarà aquest estiu vuit CAP al Vallès Occident, entre ells Valldoreix i les Planes

El nou horari estival "ha estat consensuats pel Servei Català de la Salut amb Mútua Terrassa, Consorci Sanitari de Terrassa i l’Institut Català de la Salut i comunicats als diferents Ajuntaments del territori"

El Departament de Salut ha fet públic el llistat de Centres d'Atenció Primària (CAP) que tancaran aquest estiu en el sector del Vallès Occidental Oest, com a mesura de contenció econòmica. A Sant Cugat aquesta afectació farà tancar durant tot el mes d'agost el CAP de Valldoreix i el dispensari de les Planes. L'aplicació d'aquest pla, a la zona oest del Vallès Occidental, implicarà la clausura temporal de l'únic CAP de Castellbisbal; el que hi ha situat al carrer de Sant Genís, a Rubí; i el CAP oest i est que hi han a Terrassa. A més aquesta decisió també afectarà a un dels dos CAP que hi han a Viladecavalls i comportarà el tancament en dissabte de l'única CAP de Sant Quirze del Vallès.

Segons ha explicat el departament el tancament de CAP "han estat consensuats pel Servei Català de la Salut amb Mútua Terrassa, Consorci Sanitari de Terrassa i l’Institut Català de la Salut i comunicats als diferents Ajuntaments del territori". A més l'òrgan ha assegurat que tots els usuaris dels centres on es produeix el tancament disposaran d’un servei d’atenció alternatiu, "assegurant la prestació de tots les serveis de salut necessaris per l’atenció primària dels ciutadans del Vallès Occidental Oest i alhora el mateix nivell de qualitat assistencial."

 
Comentaris

Destaquem