Sant Cugat finalitza les batudes de senglars amb 41 animals caçats

A les caceres fetes dins del municipi hi han participat fins a 66 caçadors

Les cinc batudes que ha autoritzat per a Sant Cugat el departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca han finalitzat amb la cacera de 41 porcs senglars dins del municipi. El departament permet cada any, entre els mesos d'octubre i febrer, un període de caceres controlades per exterminar part de les colònies de senglars que conviuen a la serra de Collserola

La darrera de les caceres es va fer durant aquest dissabte, 14 de febrer a la Zona de Caça Controlada de Collserola a Sant Cugat. Dels 41 animals abatuts a Sant Cugat, 29 exemplars eren adults i 12 joves. La majoria dels animals capturats han estat mascles, amb un total de 30 i la resta, 11, femelles. Durant aquestes batudes hi han participat 66 caçadors, 64 gossos. De mitjana a cada cacera dels 16 exemplars que s'han vist, s'han capturat 8 i els altres vuit han pogut escapar.

20 batudes a tot Collserola
El Pla Tècnic de gestió cinegètica (PTGC) de la Zona de Caça Controlada de Collserola per a la temporada 2014/2015 ha autoritzat fins a 20 batudes, dividides entre cinc batudes per a Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Sant Cugat i Cerdanyola. Fins avui s’han realitzat 18 batudes, cinc a Sant Just Desvern, cinc a Sant Feliu de Llobregat, cinc a Sant Cugat i tres a Cerdanyola del Vallès.

 
Comentaris

Destaquem