Sant Cugat pagarà 4 milions d'euros per l'expropiació de Montguió

La parcel·la està catalogada com a zona verda dins del Pla General Metropolita del 1976

Sant Cugat expropiarà, en els pròxims dies, la parcel·la coneguda com a Montguió per un preu de 4 milions d'euros. Aquesta porció de terreny amb forma triangular, se situa a l'entrada del municipi per la carretera de la Rabassada i llinda, per una banda, entre aquest vial que connecta amb Barcelona, i, per l'altre, amb el carrer del Comte. L'expropiació que l'Ajuntament haurà d'executar, neix per la demanda de l'únic propietari que té la finca, ja que el terreny està catalogat com a zona verda dins del Pla General Metropolita (PGM) del 1976.



"Aquesta és la factura que ha de pagar Sant Cugat", ha indicat Damià Calvet, tinent d'alcalde d'Urbanisme, ha explicat que fa temps que reclamen a la Generalitat i a l'Àrea Metropolitana de Barcelona que s'impliquin amb les expropiacions que han de fer les ciutats per ajustar-se al PGM. Calvet ha afegit que en tots aquests anys "ha fallat la gestió" i la llei del PP aprovada en el 1995 que va fer "encarir les expropiacions". El polític ha manifestat també que encara que Sant Cugat "hi pot fer front, hi ha moltes altres poblacions que les expropiacions de les zones verdes els impacta molt".

Calvet ha dit que això comportarà una modificació en el pressupost municipal previst per aquest any 2015, que ara s'haurà de portar al ple municipal d'aquest setembre, previst per aquest dilluns, 21 de setembre.

 
Comentaris

Destaquem