Sant Cugat referma el seu compromís amb els infants

Aquest divendres 21 de novembre la ciutat ha commemorat els 25 anys de la convenció de les Nacions Unides per als drets dels infants i ha encès un llum blau que il·lumina una de les façanes del Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori es va il·luminar de blau. FOTO: Localpres El Teatre-Auditori es va il·luminar de blau. FOTO: Localpres
Sant Cugat ha commemorat el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants, adoptat per les Nacions Unides el 1959. D'aquesta manera, la Biblioteca Gabriel Ferreter acull una exposició que explica aquests drets, la qual d'aquí a dues setmanes s'exposarà a la Biblioteca Marta Pessarodona de Mira-Sol. A més, una de les façanes del Teatre-Auditori està il·luminada de blau per recordar aquesta efemèride; aquest color és icona d'UNICEF.

Aquest divendres, 21 de novembre, s'ha inaugurat l'exposició i s'ha il·luminat la façana, a més el vestíbul de Teatre-Auditori ha acollit la lectura dels drets dels infants per part dels integrants del Consell d'Infants i del Consell dels joves entre 13 i 16 anys.

Aquest acte ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació, Esther Salat, que ha recordat que Sant Cugat és ciutat amiga de la Infància per L'UNICEF. " A Sant Cugat, 1/4 part de la població és menor de 18 anys, treballem perquè els infants tinguin serveis i protegits els seus drets", ha subratllat.

 
Comentaris

Destaquem