FGC talla el servei entre les estacions de plaça Catalunya i Gràcia

Els caps de setmana del 24 i 25 de novembre i de l’1 i 2 de desembre s’interromprà el servei entre les estacions

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modificarà el servei entre les estacions de plaça de Catalunya i Gràcia per obres de renovació de les vies de l'estació de Provença. Les obres provocaran alteracions durant dos caps de setmana.

A partir de les 22 h del divendres dia 23 fins al diumenge 25 de novembre, s'interromprà el servei entre les estacions de plaça de Catalunya i Gràcia. El següent cap de setmana, es tornarà a interrompre el servei en el mateix tram el divendres dia 30 de novembre, a partir de les 22 h, i l'1 i 2 de desembre.

Per agilitzar els transbordaments durant aquestes obres, es permetrà accedir a les estacions de la línia L3 de Metro de Barcelona (TMB) de Catalunya, Diagonal i Fontana amb els títols propis de Ferrocarrils. Per poder fer ús dels autobusos de TMB (línies 22, 24 i V15) i enllaçar amb el servei de trens, Ferrocarrils oferirà, a les estacions de Pl. Catalunya, Provença i Gràcia, bitllets per desplaçar-se.

Aquesta interrupció del servei ferroviari també s’aprofitarà per fer una ampliació de l’andana de la via 1 de l’estació de Provença, reforçar els feeders (alimentadors elèctrics de la catenària) i els cables guarda de plaça de Catalunya que permetran incrementar la fiabilitat, i per últim realitzar l’esmolat dels carrils de tota la platja de vies de plaça de Catalunya. Aquests treballs serviran per reduir el soroll i les vibracions generades pel pas dels trens, incrementar la vida útil dels carrils i millorar el confort dels clients.  

 
Comentaris

Destaquem