Si ets emprenedor, sempre és més fàcil caminar al costat d’un bon despatx d’advocats

Joventut, dinamisme i noves tecnologies en consonància amb l’experiència

Tothom sap que tot allò que té a veure amb qüestions legals és feixuc i que si no es tracta amb cura pot comportar molts problemes, per això és molt important comptar amb un despatx d’advocats de confiança i competent. I si a més té una àmplia experiència i la sap combinar a la perfecció amb el dinamisme propi de la joventut, com és el cas de Colorado de Roa Advocats, no es pot demanar gaire més.

Colorado de Roa és un despatx modern, però no per això barallat amb la forma tradicional de treballar. Aquesta és una de les seves virtuts, agafar el millor de cada forma de fer i, d’aquesta manera, treure el millor resultat possible.

Són experts en assessorar empresaris emprenedors en la realització dels seus projectes de negoci i també a empresaris estrangers, ja que els professionals que hi treballen dominen la llengua anglesa. En qualsevol cas, Colorado de Roa és el despatx idoni per tractar qualsevol tema relacionat amb l’empresa, així com en la realització de tràmits per a l’obtenció de permisos.

En definitiva, es tracta d’una firma d’advocats dirigida per dos joves, però experimentats professionals, Iván Colorado i Ignasi de Roa, que busquen l’excel·lència en totes les tasques que duen a terme i que pretenen convertir-se en un despatx de referència a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem