contingut promocionat
bsabadell pos bn

 

 

Banc Sabadell, compromès amb els agricultors i ramaders catalans afectats per la sequera

El banc posa a disposició el préstec 'Flexi Agro' per finançar les despeses de la seva activitat diària

Banc Sabadell Segment Agrari vol mostrar el seu suport a tots els agricultors i ramaders catalans que es veuen afectats per la sequera. L’Entitat ofereix solucions ràpides a les famílies i als sectors productius afectats per tal de facilitar-los la continuïtat de la seva activitat.

Entre les mesures de suport cal ressaltar la dotació de liquiditat, i/o la modernització dels sistemes de reg de les seves explotacions.

La Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, com Agroseguro preveuen unes pèrdues de fins a 1.200 milions d’euros relacionades amb cultius que no es podran vendre.

Banc Sabadell, amb el sector

Banc Sabadell posa a disposició finançament a través del préstec Flexi Agro que permet finançar les despeses de la seva activitat diària, així com la bestreta de les indemnitzacions corresponents a percebre per part de l’Administració pública.

A més, Banc Sabadell Segment Agrari facilita l’accés dels seus clients a altres alternatives com les línies de l’empresa pública SAECA (Societat Anònima Estatal de Caució Agrària), i ICO (Institut de Crèdit Oficial) per afrontar les despeses i les pèrdues de la campanya. Com a exemple, la línia MAPA-ICO-SAECA que s’ha ampliat recentment en 20M€ i comporta una subvenció del capital del 15% del principal del préstec (amb un màxim de 15.000€ d’ajuts acumulats en les operacions d’un mateix client).

Banc Sabadell Segment Agrari treballa activament amb l’objectiu i el ferm compromís d’acompanyar el sector en aquests moments tan complicats”. “Una de les claus de l’èxit és que les dues parts parlin el mateix idioma “D’especialista a especialista, entre experts ens entenem”, comenta Ramon Manubens, Director Agro de Vallès Oriental-Osona, Vallès Occidental, Catalunya Central a Banc Sabadell.

 
Comentaris

Destaquem