contingut promocionat
Mojica advocats logo santcugat

 

 

Casa Mójica es transforma en un despatx d’advocats

Els pilars de Mójica Advocats són l’experiència, el compromís, la integritat i la qualitat

L’Avinguda de Gràcia de Sant Cugat és el testimoni del modernisme i el noucentisme a Sant Cugat. A banda i banda del carrer hi trobem una part de la història de l’arquitectura catalana.  Un dels edificis més representatius és la Casa Mójica, ideada per l’arquitecte noucentista Andrés Calzada, autor també de la Casa Barbany i el magatzem Llorençó i catedràtic d’Història de les Arts Plàstiques a l’ETSAB.

  Demana informació, ara!

Ornamentació interior de Casa Mójica a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Ornamentació interior de Casa Mójica a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Els atractius de la Casa Mójica

L’edifici està declarat Bé Cultural d’interès Local i destaca per l’ornamentació de la ceràmica amb peces de ceràmica crua en els brancals, ampits i dintells de les obertures i els esgrafiats amb dibuixos de sanefes amb motius geomètrics al seu voltant.

Al primer pis, al bell mig de la façana, hi ha un baix relleu de ceràmica crua representant a Sant Jordi i en el cancell hi ha dos marcs ornamentals amb una composició esculpida de ceràmica crua omnipresent en tota la façana, amb un disseny de fulls d’acant enroscades inspirats en els “grutescos” de la “Domus Aurea” romana.

Mojica edificio 01 color

Balcó de la Casa Mójica, ara seu de Mójica Advocats. FOTO: Cedida

La barana del balcó és un dels millors exemples de la serralleria noucentista de Sant Cugat. La decoració i estil de la casa corresponen amb les del Mercat de les Flors o el Palau de l’Agricultura de Montjuïc.

Els orígens de Casa Mójica

Miracle Mójica, propietària de la casa, va sol·licitar un permís a l'Ajuntament per reformar-la segons un projecte signat per l'arquitecte Andrés Calzada l’1 d’abril de 1930.

Els primers usos de l'habitatge es van destinar a segona residència. En els darrers anys, ha acollit diferents negocis i aquest 2023 s'ha adaptat per acollir el despatx Mójica Advocats.

Fotografia de Casa Mójica de Sant Cugat al catàleg de l'AJuntament. FOTO: Cedida

Fotografia de Casa Mójica de Sant Cugat al catàleg de l'AJuntament. FOTO: Cedida

Mójica Advocats

Recentment, Casa Mójica ha estat reformada íntegrament per albergar la seu del despatx d’advocats Mójica Advocats, liderat per José María Calvo Mallofré, advocat especialitzat en dret Immobiliari i de la construcció; Luisa Fuentes Gómez, especialitzada en dret processal civil i administratiu, i Andreu Sarrias Viladomiu, especialitzat en dret tributari i fiscal.

  Demana informació, ara!

Equip de Mójica Advocats a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Equip de Mójica Advocats a Sant Cugat. FOTO: Cedida

L’equip de Mójica Advocats assessora jurídicament a empreses, empresaris i clients particulars, amb un alt grau d’experiència, compromís, integritat i qualitat, oferint un servei integral.

El bufet d'advocats és especialista en el camp del dret civil immobiliari en tota la seva extensió, proporcionant assessorament integral a entitats que intervenen en el procés constructiu, d'obra privada i pública (àrea de contractació, fiscal i processal), per a transaccions immobiliàries de tota mena (àrea de contractació i fiscal), per a la resolució de conflictes en matèria de patologies constructives, i d'arrendaments (àrea processal), i al de la licitació de contractes del sector públic, (àrea de contractació i de dret administratiu).

Mójica Advocats està a la teva disposició. Si necessites assessorament en alguna de les àrees esmentades no dubtis a contactar a través de les següents vies de contacte:

Telèfon: 93 714 89 45
Correu electrònic: info@mojicaabogados.com

 
Comentaris

Destaquem