Ser feliç a la feina (IV)

Encara que pensis que és una bajanada, també pots parlar amb un terapeuta ja sigui clínic com d'orientació professional (coach). Ells t'ajudaran a treballar eines per millorar el teu dia a dia.


De tota manera, l'ideal i el més adequat seria tenir una feina que ens agradés fer, un grup de gent (companys de feina) agradables i amb els que puguis fer un petit grup de què serien col·legues/amics, un cap amb el qual puguis parlar amb franquesa i respecte mutu i uns horaris adequats a la teva vida personal.

També ajuda molt que no visquis gaire lluny o que puguis tele treballar uns dies a la setmana. Si tens totes aquestes circumstàncies, que no són tan difícils de tenir, ja tens molt guanyat.

I si te'n falta alguna, sempre podràs intentar millorar-la. La prova de qui hi ha més gent contenta que descontenta les feines són les festes i celebracions de Nadal. Si els restaurants s'omplen a rebentar i els amics invisibles proliferen tant en aquells dies, vol dir que tampoc estaràs tan malament. Com ja hem dit en altres ocasions, a vegades és millor buscar les coses positives de la teva feina que obrir un negoci des de zero, amb les complicacions que tenen els autònoms en aquest país i les nits sense dormir que pots passar durant mesos amb pèrdues econòmiques. A vegades és millor intentar buscar el bo que tenim o intentar millorar-lo.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem