contingut promocionat
logo torres advocats

 

 

Torres: "aquesta aliança transforma un model de gestió personalista en un model d'equips"

Torres & Associats Advocats ha arribat a un acord de fusió amb el despatx Manubens

El seu bufet ha establert recentment una aliança estratègica amb el despatx Manubens amb seu a Barcelona, Madrid i Málaga. En què consisteix i com es veurà reflectida en els seus clients?

Efectivament, hem signat un acord que comporta una fusió dels dos despatxos. Amb aquesta aliança, incorporem al nostre despatx de Sant Cugat un potent departament de dret fiscal i de dret laboral reforçant a més a més, les nostres àrees de treball habituals com dret successori, immobiliari, civil, mercantil, processal i administratiu.

Canviarà aquesta aliança la seva manera tradicional de treballar?

Sempre hem defensat l'atenció personalitzada. Això continuarà igual. El més important és que contemplem cada cas des de tots els vessants. Avui no podem donar una passa sense estudiar les conseqüències fiscals que comporta.

Des d'aquest punt de vista, quins assumptes són ara més recurrents?

A més dels clàssics IRPF, patrimoni, societats i IVA i la nostra especialitat d'herències, ens trobem, per exemple, que moltes societats patrimonials es volen dissoldre per poder passar els béns immobles als socis. Això comporta uns costos fiscals molt importants que calculem i intentem  minimitzar en benefici del client.

Com veu el futur del despatx?

Optimista. Crec que aquesta aliança transforma un model de gestió personalista en un model d'equips i això sempre és una millora de cara als clients. Assessorem de forma transversal amb més especialitats i amb un servei d'alt nivell.

TORRES & ASSOCIATS ADVOCATS

 
Comentaris

Destaquem