10 plans per fer a Sant Cugat durant la setmana

L'activitat continua a la ciutat amb propostes per a tots els gustos

Comença una nova setmana a Sant Cugat, i ho fa amb propostes per a tots els gustos i edats. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca deu perquè no us perdeu res.

D'entrada, hi ha diferents propostes culturals. La primera, la residència creativa amb Jordi Lara al Centre d'Art Maristany del 12 al 17 de juny, durant tot el dia. D'aquesta manera, l'escriptor trasllada el seu estudi al centre per fer retrats literaris traçats amb poques paraules de les persones que s'apropin i vulguin compartir una estona amb ell.

I parlant d'art, dijous s'inaugura l'exposició en homenatge al desaparegut Marigot a la Sala Capitular del Monestir. Una mostra que tindrà una part també a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura.

Més propostes

Sutak al cicle de la Filmoteca. FOTO: Cedida

El cinema també estarà present durant la setmana amb dues propostes. Dilluns hi ha una nova proposta del cicle de la Filmoteca a Cinesa. A les 20 hores es projectarà Sutak. I dijous, el Cinema d'Autor proposa Umi yori mo mada fukaku, com sempre, amb tres sessions, a les 17, les 19.30 i les 22 hores.

D'altra banda, aquesta setmana hi ha proposta d'El documental del mes. Dimecres, a les 20 hores, el Casal Torreblanca acollirà la projecció de Tots els governs menteixen.

I a més...

El Mesón acull una nova Tertúlia amb amics. FOTO: Artur Ribera

Dilluns hi ha una nova sessió de Tertúlia amb amics. Aquesta setmana el ponent serà l'actor, cantant i director teatral Marc Martínez. Com sempre, a les 19.30 hores a El Mesón.

Dimecres, els més petits tenen una cita a la Biblioteca de Mira-sol amb l'Hora del conte. Es llegirà A la voreta dels núvols, amb la Cia. Patawa, adreçat a infants entre 0 i 3 anys. Es faran dues sessions, a les 18 i les 18.45 hores.

Pel que fa a xerrades, dimecres Cal Temerari proposa Com crear una cooperativa a les 19 hores, i dijous, al Museu del Monestir, es farà la conferència La religió dels inuit, entre el xamanisme i el cristianisme. Una proposta de l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix que començarà a les 20 hores.

Finalment, destacar que aquest dimecres, a les 19.30 hores, al Museu del Monestir, es farà la presentació del XXXII Curs d'Estiu Universitat Internacional de la Pau.

 
Comentaris

Destaquem