10 plans per gaudir del cap de setmana

Les activitats dels pròxims dies a Sant Cugat

Arriba el cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les activitats que no s'aturen. Aquest cap de setmana cal destacar la celebració de la Festa de Tardor, amb activitats per a totes les edats, des de mostra de l'activitat de les entitats de cultura popular i tradicional, com l'actuació castellera de dissabte a la tarda a la plaça d'Octavià, fins a la tradicional mostra d'entitats de diumenge.

Un seguit de propostes que se sumen a moltes altres que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Divendres, les propostes culturals centren l'activitat a Sant Cugat. La Coral Carmina serà la protagonista del concert del 6è cicle de Música Sacra Coral al Monestir de Sant Cugat. Un concert en benefici de Càritas que començarà a les 21 hores.

E.V.A., al Teatre-Auditori. FOTO: Cedida



A la mateixa hora, al Teatre-Auditori, es representarà E.V.A., de T de Teatre, i al Teatre de Mira-sol, dansa amb Estado de exilio, amb la Cia. La Tacones.

Dissabte, l'activitat comença amb la 7a Marxa del Corredor Verd del Vallès a les 8 hores. Una marxa que començarà des de Matadepera i acabarà a Sant Cugat. A les 12 hores, al Museu del Monestir, es farà una visita comentada a l'exposició "Al tren! Cent anys de ferrocarril a Sant Cugat".

Ja diumenge, hi ha prevista una nova passejada per Collserola, a partir de les 9 hores, sortint des de la plaça de la Vila.

Celebració del centenari de l'arribada del ferrocarril. FOTO: Arxiu FGC



L'acte principal de diumenge és la celebració de la Festa del Centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat. Durant tot el matí, a partir de les onze, es faran diferents activitats familiars, com una cercavila des de la plaça d'Octavià fins a la plaça de Lluís Millet, on es farà l'acte institucional.

Ja a la tarda, diferents propostes culturals centren les activitats. Entre elles, l'espectacle de dansa Tu nombre me sabe a tango al Teatre-Auditori a les 19 hores, i el concert de Santi Colomer Quartet, al Cafè Auditori a les 21 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem