10 propostes per passar el cap de setmana a Sant Cugat

Les activitats dels pròxims dies a la ciutat

Les activitats continuen a Sant Cugat amb l'arribada del cap de setmana. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 10 perquè no us les perdeu i les pugueu gaudir. 

Les propostes comencen divendres, dia 26 de gener. A la Casa de Cultura es farà el seminari 'Com crear la teva empresa' a les 9.15 hores. Es tractaran temes com el pla d'empresa o el pla econòmic i financer. Us podeu inscriure a través del formulari

A la nit, la música arriba al Teatre-Auditori amb La Cinquena de Txaikovski. El concert, protagonitzat per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, començarà a les 21 hores. I a la mateixa hora, teatre a càrrec de la companyia Antzoki Teatteri amb l'obra Romeo y Julieta, una mirada distinta. La funció tindrà lloc al Teatre Mira-Sol

Tant adults com infants podran participar en la Cursa d'orientació Sant Cugat el dissabte 27 de gener. La sortida serà des de la plaça de Lluís Millet a les 10 hores. El format de participació pot ser individual, en parella o en família. Cal dir que la inscripció no es pot fer el mateix dia de la prova. 

Alumnes participant en la 19a Cursa d'Orientació Escolar FOTO: Ale Gómez

A la tarda, a les 18 hores, màgia còmica en estat pur al Cafè Auditori a càrrec de Gerard Borrell. Una hora més tard, lectura homenatge a l'escriptor, periodista, dramaturg i activista cultural santcugatenc Martí Olaya, a la Casa Museu Cal Gerrer (C/ de Santiago Rusiñol, 60).  

Més teatre al Teatre-Auditori amb l'obra La calavera de Connemara, un thriller divertit i enginyós, que s'interpretarà a les 21 hores. 

Per acabar, diumenge es farà l'acte inaugural de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport 2018, a partir de les 10 hores a la rambla del Celler (Pavelló I).  També se celebrarà la 14a edició del Bosc Literari està dedicada a la commemoració dels 100 anys de l'arribada del tren a Sant Cugat, a les 12 hores al Bosc literari de la Serreta. I al vespre, concert de jazz amb el grup Joan Vidal Sextet al Cafè Auditori, a les 21 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem