11 activitats per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Propostes per als pròxims dies a la ciutat

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, per aprofitar-la al màxim, hi ha disponibles un munt d'activitats adreçades a tots els públics. El TOT les recull a la seva agenda i t'assenyala les 11 més destacades perquè les pugueu gaudir. 

La tercera setmana de febrer es posa en marxa amb una nova proposta del cicle de la Filmoteca. El dilluns, 12 de febrer, el públic santcugatenc podrà gaudir de la pel·lícula Paterson en versió original i subtitulada a Cinesa, a les 20 hores. El film explica la història sobre un conductor d'autobús i poeta aficionat. 

Dimarts, 13 de febrer, al Centre d'emprenedoria de Ca n'Ametller es farà el seminari empresarial 'Vols aprendre a invertir en Borsa?'. Començarà a les 9 hores del matí i tindrà una segona sessió el dimecres, 15 de febrer, a la mateixa hora. 

Marta Subirà, secretària de Sostenibilitat i Medi Ambient de la Generalitat, donarà la conferència Els parcs naturals de Catalunya, un patrimoni per conèixer i conservar a la Sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya, el dia 14 de febrer, a les 18 hores. Més tard, el baixista Miki Santamaria oferirà una xerrada gratuïta al Casal Torreblanca (Av. Pla del Vinyet, 81-85).

Cartell de la pel·lícula Paterson FOTO: Cedida

Més tard, des de la plaça de la Vila fins a la Llotgeta del Monestir, tindrà lloc la processó d'enterrament del Carnaval de Sant Cugat, a partir de les 19.30 hores. I a la nit, al Cafè Belgrado nova sessió de les Jam Sessions de Swing, a les 21.30 hores. 

El dijous, 15 de febrer, Edukem-nos realitzarà el taller de 'Creació d'un videojoc amb Scratch'. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Tindrà lloc a la Biblioteca de Mira-Sol Marta Pessarrodona, a les 17.30 hores. També s'inaugurarà l'exposició "Hub Trees" de Núria Benet, un intent de connexió o reconnexió amb la natura, a la Casa de Cultura, a les 19 hores. 

Més activitat cultural amb la presentació de la segona novel·la negra de Miguel Ángel Rodríguez Chuliá: Un hombre tranquilo a la llibreria Alexandria, a les 20 hores. La setmana s'acaba amb música: concert del cicle "La Cambra de l'Ateneu" amb Blooming Duo, un duet de marimba i arpa, a l'Ateneu a les 20 hores. També es durà a terme el concert de Jo Jet & Maria Ribot del Cicle de Música al MUT, al MUT la cafeta gastronòmica, a les 21 hores. 

 
Comentaris

Destaquem