11 propostes pels pròxims dies a Sant Cugat

Activitats per gaudir de la ciutat

Comença una nova setmana a la ciutat de Sant Cugat i, amb aquesta, arriben un seguit d'activitats per gaudir de la setmana. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca algunes perquè no us en perdeu res!

Per començar la setmana, l'Escola d'Art i Disseny (av. de Gràcia, 50) organitza diferents jornades de portes obertes des del dilluns, 19 de març, fins al dijous, 22 de març. Tothom qui vulgui podrà visitar les seves instal·lacions al matí, de 10 h a 13 h i, a la tarda, de 17 h a 20 h, per informar-se dels cicles que ofereixen. Al vespre, nova sessió del Cicle de Cinema Fantàstic amb la projecció de la pel·lícula Segon origen, a Cinesa Sant Cugat, a les 20 hores.

El dimarts, 20 de març, concert del quartet musical femení Maio de SalCugat Natura Apartments (C/ Chopin, 5). Després, es durà a terme el cicle Espai poètic amb Montserrat Rodés al Casal Torreblanca, a les 19.30 hores. Serà una sessió per a llegir, escoltar i parlar de poesia.

La 3a etapa de la Volta Ciclista de Catalunya 2018 es posarà en marxa des de Sant Cugat el dimecres, 21 de març. La sortida tindrà lloc  a l'avinguda Pla del Vinyet, 47, a les 11.20 hores. Sense dubte, és un dels esdeveniments esportius més destacats. Cal tenir en compte que els carrers reservats per la sortida de la Volta estaran tallats de 8 a 13 h. 

Cartell de la pel·lícula 'Segundo origen' FOTO: Cedida

A la tarda, conferència L'Imperi Otomà: un gegant a l'Europa moderna amb Àngels Casals, professor d'Història Moderna de la UB, al Xalet Negre a les 18 hores. Al Centre d'Art Maristany, es farà la conversa-audició Walking on Ice Battle Songs. Montlleó vs. Armengol, centrada en l’intercanvi de cançons pop inspirades en temàtica viatgeres, alpines i polars. Aquesta activitat, vinculada a l'exposició “Caminar sobre el gel, s'iniciarà a les 19 hores. 

Dijous, 22 de març, projecció de l'òpera La dama de piques de Txaikovski. Des de l'Òpera Nacional d'Amsterdam fins a Cinesa Sant Cugat, a les 19.30 hores. El preu de l'entrada és d'11,2 €. El Casal de la Dona organitza a la Casa de Cultura, a les 20 hores, el debat Parlem de prostitució amb Noelia Bail, advocada i politòloga. La commemoració del 8 de març és una oportunitat per reflexionar sobre aquesta pràctica. 

Al llarg de la tarda també es projectarà el film La clase de esgrimadins el Cicle de Cinema d'Autor, a Cinesa Sant Cugat. Es faran tres sessions: 17, 19.30 i 22 h. I per acabar, concert de jazz amb Enrico al MUT la cafeta gastronòmica, a les 21 hores. 

 
Comentaris

Destaquem