12 activitats per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Propostes per a tots els públics

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, amb aquesta, un seguit d'activitats per gaudir de la ciutat. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca 12 perquè no us en perdeu res!

El dilluns, 5 de març, s'inicia l'activitat amb un nou Parlem de... "Don Carlo", de Verdi al Cafè Auditori, a les 19.30 hores. Aquesta és una proposta complementària a l'òpera Don Carlo que tindrà lloc el 9 de març a les 20.30, al Teatre-Auditori. Més tard, Cinesa oferirà una nova sessió del cicle de Cinema Temàtic a les 20 hores amb la pel·lícula Chavela, un documental sobre la cantant mexicana més popular de ranxeres. No recomanada a menors de 7 anys. 

Amb motiu del Dia de la Dona, el dimarts, 6 de març, es realitzarà l'exposició Drets sexuals i reproductius a l'Índia rural. Romandrà oberta fins al 4 d'abril amb un horari és de matí (9 a 14 hores) i de tarda (16 a 21 hores) al Casal de Mira-Sol

El dimecres, 7 de març, Àngel Casals, professor d'Història Moderna de la UB, oferirà al Xalet Negre la conferència Papes, reis i ambicions a la Itàlia del segle XVIa les 18 hores. A la mateixa hora, al Cinefòrum de l'Arxiu Nacional de Catalunya, es projectarà la pel·lícula Gràcies per la pluja en versió original i subtitulada al català. 

Propera pel·lícula del Cinema Temàtic: Chavela FOTO: Cedida

I per tothom a qui li interessi el cultiu ecològic començarà un cicle de tallers que pretenen donar-te les nocions bàsiques perquè puguis aprendre a fer un cultiu a casa teva. Tindrà lloc de les 18.30 a les 21 hores a l'Ambiteca - Deixalleria del Centre (Av. Roquetes s/n).  Més tard, visita comentada a l'exposició "Hub Trees" de Núria Benet a la Casa de Cultura. I al vespre, tornen les Jam Sessions de Swing al Cafè Belgrado, a partir de les 21.30 hores. 

El dijous, 8 de març, s'inaugurarà l'exposició "Caminar sobre el gel. Èpica i disfuncionalitat en la pràctica artística" a les 19.30 hores al Centre d'Art Maristany. L'exposició es podrà veure de dilluns a divendres (de 10 a 13.30 hores; i de 17 a 21 hores) i el dissabte (d’11 a 14 hores; i de 17 a 20.30 hores). 

A la tarda hi ha preparada una nova sessió del Cinema d'Autor amb el film bèl·lic A War (Otra Guerra) sobre els dilemes morals i ètics de les guerres. Es projectarà en tres sessions: a les 17, 19.30 i 22 hores als Cinemes de Sant Cugat. No recomanada a menors de 12 anys. 

Tot plegat, sense oblidar que el 8 de març és el Dia Internacional de la Dona i que Sant Cugat ho commemora amb diferents activitats.

Per tancar la setmana, conferència La química del cosmos i el seu llegat a meteorits del programa "L'astrofísica i el cosmos" al Museu del Monestir, a les 20 hores, a càrrec de Josep Maria Trigo-Rodríguez, científic titular del CSIC en l'Institut de Ciències de l'Espai (CSIC-IEEC).

 
Comentaris

Destaquem