12 activitats per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Les propostes que ofereix la ciutat per als pròxims dies

Arrenca una nova setmana a Sant Cugat del Vallès i, amb ella, arriben les activitats per gaudir del temps lliure a la ciutat. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 12 perquè no us perdeu res.

La setmana comença amb una nova proposta del cicle de Cinema Clàssic. A les 20 hores es projectarà a Cinesa la pel·lícula Les vacances de monsieur Hulot.

Dimarts, dia 27, la varietat de propostes és molt àmplia. D'entrada, dos tallers. El primer, Descobreix la clau del teu somriure a les 15 hores al SC Trade Center. El segon, a les 18 hores a l'Ambiteca, proposa fer planter amb elements reutilitzats.

Josep Canals rebia el Premi extraordinari dels Premis Sant Cugat en la darrera edició. FOTO: Artur Ribera



El Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà a les 19.30 hores la gala dels Premis Sant Cugat 2017. Ja teniu la vostra entrada gratuïta per assistir-hi? I a la mateixa hora, a la Biblioteca de Mira-sol, nova proposta del Cicle poe2ia amb Míriam Cano i Pau Gener. Més tard, a les 20 hores, es projectarà l'òpera Romeu i Julieta, de Gounod, en directe, a Cinesa.

Dimecres, l'Arxiu Nacional de Catalunya acollirà la conferència "Equilibra la teva energia", a càrrec de Lluís Mestre, a les 18 hores. I a la mateixa hora, a l'Ambiteca, es farà la xerrada "El reciclatge de vidre, el cicle perfecte". I a Cinesa, a les 20.15 hores, es projectarà el ballet Conte d'hivern, en directe, a càrrec del Royal Ballet.

'Their Finest' al Cinema d'Autor.  FOTO: Cedida



I ja dijous, nova proposta del cicle de Cinema d'autor amb la projecció de Their Finest, a les 17, les 19.30 i les 22 hores. "Els raigs còsmics: què són, d'on venen i quina informació ens aporten?" és el nom de la conferència que pronunciarà Joaquim Bosch a les 20 hores al Museu del Monestir.

I per tancar el dia, a les 21 hores, Jazz al MUT.

 
Comentaris

Destaquem