13 propostes per passar el cap de setmana a Sant Cugat

Les activitats del cap de setmana a la ciutat

Per al tercer cap de setmana de desembre hi ha diverses propostes per a tots els gustos a Sant Cugat. Tres dies d'activitats pensades per a tota la família i de les quals el TOT en destaca 13. 

L'activitat començarà divendresm 15 de desembre, amb la presentació del pessebre de Sant Cugat a la plaça de Barcelona. Un acte que començarà a les 18 hores. El mateix dia, a les 21 hores, el Teatre-Auditori acull la representació de Calígula.I a les 23 hores, Cicle La Pua en directe amb Kaué & Ricka.  

Dissabte, dia 16 de desembre, continuen les activitats amb el Mercat de Pagès a la plaça de Sant Pere i al carrer Major, a partir de les 9 hores. A l'Augusta Padel es farà el segon Torneig de Pàdel per La Marató de TV3, que el diumenge continuarà la fase eliminatòria. El donatiu és de 25 €.

Per seguir amb el matí de dissabte, a les 10.30 hores al Mira-sol Centre (pl. d'Ausiàs March, 1) tindrà lloc la xocolatada popular nadalenca.

Xocolatada FOTO: David Molina

Amb motiu de la celebració del Nadal, mercat especial al Mercantic de Sant Cugat,  a partir de les 10 hores. I entre altres propostes nadalenques, a les 21 hores, l'església del Monestir acull el concert de Nadal amb el cor Aglepta i el Cor Pax.

D'altra banda, a la tarda, el Cafè Auditori presenta Una hora de màgia amb Borja Pérez, a les 18 hores. L'aforament és limitat.

Diumenge, dia 17 de desembre, les activitats estan marcades per l'esport i la celebració de La Marató. A les 9 hores arrencarà la Segona Cursa Solidària Ricoh, amb sortida des del recinte Ricoh (via Augusta, 71-73).  

Les activitats per La Marató de TV3 s'estendran arreu del municipi amb propostes com la XXVIII Cursa Sant Cugat del Vallès al Parc de la Pollancreda a les 10 hores. I a les 11.30 hores a la plaça Octavià desfilada esportista per La Marató de TV3. Per acabar, vermut & Swing a la plaça de Can Quitèria, des de les 12 fins a les 14 hores del migdia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem