15 contenidors cremats i focs a vegetació durant la nit de Sant Joan

Els Bombers han realitzat fins a deu intervencions a Sant Cugat durant la revetlla

La celebració de la revetlla de Sant Joan ha deixat diferents incidents a la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

Segons dades facilitades per la tinent d'alcalde de seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, a Sant Cugat s'han registrat 26 incidents rellevants. Una xifra inferior a la registrada la mateixa nit ara fa un any, quan van ser 34 els incidents rellevants.

D'aquesta manera, durant la nit han cremat 15 contenidors a la ciutat, 3 més que l'any passat, tal com ha confirmat la tinent d'alcalde. En aquest sentit, els Bombers han intervingut en 5 ocasions.  El primer avís es rebia a les 22.18 hores al carrer de Chopin. El segon, a la 1.03 hores al carrer de Josep de Peray.

El tercer foc a contenidors cremava al carrer Mariné a la 1.48 hores. Més tard, a les 2.23 hores, es rebia avís per un contenidor cremant al carrer de Domènec Oristrell, i a les 2.55 hores l'avís era procedent del carrer de Pau Casals.

A més dels contenidors, Paraira ha explicat que durant la nit hi ha hagut diferents focs en mobiliari urbà.

Un contenidor cremant durant la revetlla FOTO: Twitter Policia Local

Pel que fa a vegetació urbana, els Bombers actuaven en tres ocasions. A les 23.38 hores es rebia l'avís per un arbre que fumejava al carrer de Pedraforca. A mitjanit, uns matolls cremaven al Turó de Can Mates. Al mateix turó, a la 1.09 hores, es rebia l'avís per un arbre que cremava.

Ja durant la tarda, els Bombers intervenien per apagar dos focs a la ciutat. A les 20.28 hores es revia l'avís per un llenyer que cremava al passeig de la Guineu a Valldoreix. A les 21.26 hores l'avís era per un incendi al passeig d'Antoni Gaudí on cremaven 800 metres quadrats de matolls. En ambdues ocasions, una dotació de Bombers, junt amb ADF, van treballat al lloc fins a extingir les flames.

Vídeo cedit d'un foc al Turó de Can Mates a mitjanit:

Uns incidents que han estat "sufocats ràpidament gràcies a la feina conjunta de Policia Local, Protecció Civil, ADF, Bombers, la Brigada Municipal i els Agents Cívics", ha remarcat Paraira, destacant que no hi ha hagut ferits de consideració. Igualment, Paraira ha volgut agrair la tasca feta pels cossos de seguretat.

El foc a tocar del passeig d'Antoni Gaudí s'ha declarat passades les 21 hores  FOTO: Cedida

Durant la nit de Sant Joan han estat nombroses les incidències. La revetlla ha deixat 2.366 incendis arreu del territori. El telèfon d'emergències, el 112, ha rebut un total de 5.206 trucades, 805 des del Vallès Occidental, i 85 des de Sant Cugat del Vallès.

Els Bombers de Catalunya han atès 1.841 serveis arreu de Catalunya, dels quals 895 han estat per incendis de vegetació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem