15 propostes per gaudir del cap de setmana

Activitats pels pròxims dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb aquest, diverses activitats per gaudir de la ciutat. El TOT les recull a la seva agenda i destaca les 11 més destacades perquè no us perdeu res! 

Les propostes comencen el divendres, 9 de març, amb l'òpera Don Carlo, de Verdi. Amb el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès al Teatre-Auditori, a les 20.30 hores. El preu general és de 52 €. A la nit, torna el Cicle La Pua en directe amb Astralia (post-rock i ambient-rock) i Land of Coconuts (pop-rock) al Casal Torreblanca (Av. Pla del Vinyet, 81-85), a partir de les 23 hores. Cal tenir en compte que l'aforament és limitat. 

El dissabte, 10 de març, trobada "La llengua t'obre portes", on es faran jocs de llengua i activitats de cultura popular i tradicional. Tindrà lloc al Claustre del Monestir (Plaça d'Octavià, 1), a les 11 hores. Al migdia, Concert-vermut a les Planes amb Jodie Cash que portarà el Rhytm'n'blues i el rock 'n' roll al Mirador de Can Cases, a les 12 hores. 

També, a la mateixa hora, segon concert del cicle de música de cambra de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. El concert començarà amb una introducció sobre les obres que s'interpretaran, seguida de 45' de música i un final amb copa de cava per comentar l'actuació.

I des de les 11.30 hores, i fins a la tarda, al Parc de Can Vernet, Calçotada popular de Cal Temerari, amb activitats familiars.

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat en un dels seus concerts FOTO: Amanda Bernal

A la tarda, Concert Pere i el llop amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i Brodas Bros al Teatre-Auditori, a les 19 hores. El preu general és de 20 €. Més informació i venda d'entrades al Teatre-Auditori. A més, durant tot el dia se celebraran les 12 hores esportives en benefici d'Oncolliga, amb diferents campionats de tenis, pàdel i mus, així com un partit de futbol pares vs. fills. Tindrà lloc a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat, de les 10 hores fins a les 21 hores. I a la nit, 31è Sopar benèfic de la secció local de l'Associació Espanyola contra el Càncer, a les 21 hores, a l'Hotel QGAT.

Descobreix les escletxes del Papiol i el Puig Madrona el diumenge, 11 de març, amb les Passejades per Collserola del Club Muntanyenc. Sortida des de la plaça de la Vila, a les 9 hores. 

I, el Club Muntanyenc també organitza la 13a Caminada popular Sant Cugat-Montserrat. Els participants hauran de recollir el full de ruta a partir de les 5.30 h a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (C/ Sant Bartomeu, 11). La sortida serà a les 6 h des de la plaça d'Octavià, davant del monestir. Les inscripcions el mateix dia de la sortida tenen el preu de 25 €. 

Per donar per finalitzada la jornada d'activitats arriben les propostes culturals amb l'obra de teatre A mi no em diguis amor al Teatre Mira-Sol, a les 19 hores. També es farà una funció el dia abans, a les 21 hores. A la mateixa hora, a la Nau de Cultura de Valldoreix, Mares, filles i fills, i al teatre-Auditori, concert de Yann Tiersen. Al vespre, concert de Magalí Sare i Manel Fortià al Cafè Auditori, a les 21 hores. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem