Més de 1.500 alumnes confinats en escoles de Sant Cugat

En pocs dies s'han confinat 500 persones més d'escoles de Sant Cugat

L'impacte de la Covid-19 continua en augment en els centres escolars de Sant Cugat, que ja acumulen centenars d'alumnes confinats. Segons dades d'Ensenyament, actualment hi h 1.552 persones aïllades en escoles santcugatenques, la gran majoria estudiants. Són gairebé 500 més que la setmana passada. A més, cal recordar que l'Escola Bressol de Valldoreix ha tancat portes per l'increment de positius. Una realitat que coincideix amb el creixement exponencial de casos a Sant Cugat i al conjunt del país, que han comportat l'anunci de noves restriccions per part de la Generalitat.

Més info: Toc de queda i reunions de deu persones per Nadal, la proposta de mesures del Govern

En els darrers deu dies s'han detectat 252 positius en alumnes i professorat. 42 de les 65 escoles de Sant Cugat tenen alguna persona confinada.

Escoles amb més confinats

L'escola més afectada és el Santa Isabel, que suma 162 confinats. A continuació hi ha La Mirada (150 confinats), el Thau (147), el Ciutat d'Alba (123) i l'Europa (118). La Farga, el Turó de Can Mates, l'Àgora, l'Avenç, el Pins del Vallès, L'Olivera i el Catalunya en sumen més de 50 cadascun. El Viaró, el CreaNova, el Gerbert d'Orhlac, el Pi d'en Xandri, el Pureza de María, l'Hatikva i el Pla Farreras en tenen entre 20 i 50. 

També tenen persones confinades: Institut del CAR, Sant Cugat ESN, Angeleta Ferrer, EOI Sant CUgat, Llar d'Infants Cavall Fort, Llar d'Infants El Segon Mirasolet, Leonardo Da Vinci, Escola La Floresta, El Pinar, Ferran i Clua, Collserola, Arnau Cadell, Joan Maragall, EA Sant Cugat, CFA Sant Cugat, Llar d'Infants El Tricicle, Llar d'Infants Gargot, Conservatori Municipal de Música, Escola Bressol Valldoreix, Llar d'Infants Mare de Déu de Montserrat, Gimbernat Formació, Liceu Politècnic, Institut FP Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem