1.900 infants tornaran a gaudir de la Marxa Infantil

La Marxa Infatil de Sant Cugat se celebra aquest diumenge 9 d'octubre

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza el 9 d’octubre la 63a edició de la Marxa Infantil, una marxa arrelada en el municipi en la qual es premia la regularitat dels seus participants. La marxa d’enguany tindrà 1.900 infants  el que significa 950 parelles, d’entre 7 i 12 anys.

Recorregut circular

Fa uns anys que el recorregut es va reduir i enguany es farà un recorregut circular d’uns 10,5 quilòmetres pel Parc Natural de la Serra de Collserola, amb una aturada per esmorzar al primer control. Tant la sortida com l’arribada es farà al parc de Ramon Barnils. La regularitat es comprova amb sis controls establerts al llarg de la ruta. La setmana que ve, i abans al web a partir de dimarts, es publicarà la classificació.

Una marxa solidària

Es destinarà 1 euro de cada inscripció per reduir la bretxa tecnològica i les emissions de CO2 a tot el món gràcies a l’Associació Labdoo de Sant Cugat. Amb tot, aquesta 63a edició de la Marxa Infantil comptarà amb l’etiqueta de Petjada Verda, que identifica aquelles curses sostenibles. “És molt important per nosaltres organitzar una marxa sostenible i estem molt orgullosos” va dir Silvano Bendinelli, coordinador de la iniciativa. A més, els nens se’ls obsequiarà amb una gorra del TOT a l’inici per protegir-se del sol.

Cartell i samarreta

El disseny del cartell i la samarreta estan fets per infants santcugatencs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem